AQV 12 Waterfilter van glas

813 (boven)

De AQV 12 van glas is een 4-in-1 watersysteem dat kraanwater filtert, mineraliseert, vitaliseert en bovendien het water basisch (alkalisch) maakt. Ofwel, kristalhelder en gezond drinkwater in een handomdraai.

Meer details

€ 279,00 incl. BTW

Meer informatie

AQV 12 Waterfilter glas

De AQV/Aquavit/Aqualine 12 is een 4-in-1 watersysteem dat kraanwater filtert, mineraliseert, vitaliseert en bovendien het water basisch (alkalisch) maakt. Ofwel, kristalhelder en gezond drinkwater in een handomdraai.

De AQV (Aqua vitaal)  is beschikbaar voor kleine en grote huishoudens, praktijken en sportscholen (verkrijgbaar in 5 liter, 10 liter of 12 liter), kan overal geplaatst worden zonder stroom of een wateraansluiting, heeft een uitstekende prijs-/kwaliteitsverhouding en is uiteraard vrij van schadelijke stoffen zoals bpa en ftalaten.

AQV 12 Waterfilter - De voordelen

 • Glazen opvangtank
  De waterfiltertank is gemaakt in een kleine ambachtelijke glasblazerij in Zuid-Korea. Het prachtige blauwe glas filtert het UV licht.
 • Uitstekende filtering
  Filtert diepgaand middels keramisch filter en meerstappen filtercartridge.
 • Basisch (alkalisch) of pH neutraal
  Met de losse pH ring heeft u de keuze om de pH van het gefilterde water met 1 tot 1,5 pH punt te verhogen naar licht basisch water. Als u de ring niet gebruikt wordt het water pH neutraal met een pH van rond de 7,3.
 • Gemak
  Zonder moeite maakt u van kraanwater heerlijk mineraalwater, nooit meer gesjouw met waterflessen. Kan overal geplaatst worden (er is geen stroom of wateraansluiting nodig). 
 • Besparingen
  Bespaar op de hoge kosten van flessenwater en spaar het milieu.
 • Uitstekende smaak
  Doordat chloor, medicijnresten, pesticiden en andere verontreiniging effectief verwijderd is, blijven nare geurtjes zijn weg en zijn er mineralen toegevoegd aan het water. Nu weet u weer hoe de smaak van heerlijk fris bronwater is.
 • Onderhoudsarm
  Slechts eenmaal per jaar de filters vervangen en eenmaal per drie jaar de mineraalstenen, verder onderhoudsvrij.

AQV 12 Waterfilter - Technologie

Mineraal bronwater zoals wij dat kennen in Nederland ontstaat doordat regenwater langzaam door verschillende bodemlagen sijpelt. Hierdoor wordt het gefilterd, en neemt het belangrijke mineralen en sporenelementen op. Simpel gezegd wordt in dit watersysteem de natuur nagebootst. 

 • Natuur
  De watertechnologie van AQV bootst het water in de natuur na om water terug naar zijn oorspronkelijke vorm te krijgen.
 • Goede filterkwaliteit
  AQV is aantoonbaar in staat hoogwaardig te filteren, onder andere op GenX, chloor, chloramine, medicijnen, hormomen, pesticides, chemicaliën, kwik en vluchtige organische stoffen. 
 • Verhoogt de pH-waarde van het water (maakt basisch / alkalisch water)
  De pH ring verhoogt de pH-waarde van uw drinkwater licht, wat bijdraagt aan een gezonde zuur-base balans in uw lichaam. Zo compenseert u eenvoudig de verzurende invloeden van een typisch modern dieet en een moderne levensstijl.
 • Mineraliseren
  Het water wordt gemineraliseerd met diverse mineralen die van nature in bronwater aanwezig zijn. 
 • Ioniserend
  Het water wordt verzadigd met elektronenrijke ionen (ioniseren van het water) die helpen de vrije radicalen in uw lichaam te neutraliseren.
 • Magnetiserend
  De kraanmagneet van 1.200 Gauss laat het water wervelen zoals in een waterval of beekje waardoor het water weer een hexagonale structuur krijgt en beter opneembaar is door uw cellen.

AQV 12 Waterfilter - Onderhoud

De AQV is heel onderhoudsvriendelijk. Beide filters worden jaarlijks vervangen en de mineraalstenen slechts elke 3 jaar. Behalve vervanging van de filters heeft dit 4-in-1 watersysteem géén onderhoud nodig. 

 • Meerstappenfilter
  Vervangen na 2.000 liter of na 1 jaar.
  • pH ring
   Vervangen na 2.000 liter of na 1 jaar.
 • Keramisch filter
  Vervangen na 2.000 liter of na 1 jaar.
 • Mineraalstenen
  Vervangen na 3 jaar.

Zorgen over bacterievorming in het water? Dat is niet nodig! Doordat een deel van de stenen is behandeld met colloïdaal zilver is er geen bacteriewerking in het water, dus u heeft altijd vers water. 

AQV 12 Waterfilter - Kenmerken

ArtikelAQV 12 Waterfilter glas
EAN-code8717953160041
Type4-in-1 waterfiltersysteem
Inhoud8 liter in de onderste en 4 liter in de bovenste tank
AfmetingenHoogte: 56 cm  |  Doorsnee: 32 cm
Gewicht6,2 kg
TechniekMeerstappen filtratie d.m.v. zwaartekracht
Aantal filters1x keramisch filter en 1x meerstappenfilter
pH ring1x
Mineraalstenen1 set van 1.000 gram, hiervan is +/- 250 gram met zilver geïmpregneerd
Garantie2 jaar
LeveringInclusief filters pH ring voor 1 jaar en zilver/mineraalstenen voor 3 jaar
Prijs€279,00 (incl. BTW)

Accessoires