14 dagen bedenktijd!

Heeft u bij ons een product besteld en bent u niet tevreden of is het product toch anders dan u had verwacht? Bel ons op +31 (0)35 628 47 08 of stuur een mail aan info@aqv-systems.com en dan lossen we het direct voor u op.

Wat mag u van ons verwachten?  

  • Ruilen? Stuur gratis uw product in de originele verpakking naar ons terug en wij sturen u het door u gewenste product binnen 1 dag na ontvangst van uw product.   Uw product dient ongebruikt en in de originele verpakking te worden geretourneerd. 
  • Geld terug? Binnen 5 dagen na ontvangst van uw product bij ons op het magazijn staat uw geld weer op uw rekening. Uw product dient ongebruikt en in de originele verpakking te worden geretourneerd. 
  • 14 dagen bedenktermijn! Bent u niet blij met uw aankoop? Dan zijn wij ook niet blij. U mag uw product gratis aan ons terugsturen binnen 14 dagen! De voorwaarden die we hieraan stellen, is dat het in originele staat en in de originele verpakking wordt teruggestuurd. Geopende en gebruikte producten worden niet door ons retour genomen. Twijfelt u of u een product kan retourneren? Bel ons dan gerust voor overleg. U kunt ook onderstaand formulier downloaden en het ingevulde formulier per post of of per mail (met PDF als bijlage) toesturen.
  • Beschadigd? Is uw bestelling beschadigd bij u aangekomen? Neem contact met ons op en dan zorgen we kosteloos voor vervanging van het product. Maak in dit geval met uw telefoon een foto van de beschadiging, stuur deze naar info@aqv-systems.com en binnen 1 werkdag na ontvangst van uw foto krijgt u van ons een nieuw product. En natuurlijk een excuus!  
  • Garantie? Wij verkopen geen slechte producten. Ons hele inkoopbeleid is hierop gebaseerd. Is uw product stukgegaan, dan lossen wij dit voor u op. Neem dan contact met ons op en we helpen u meteen. 
  • Heeft u overige vragen over retouren of onze service neem dan contact met ons op.

Formulier voor herroeping