H2 water

Waterstof water

Water is leven. Zuiver water is gezond leven.

Geen ander levensmiddel beinvloedt uw lichaam meer dan de kwaliteit van uw drinkwater.

Liefde voor water met H2

Steeds meer artsen, wetenschappers en natuurgeneeskundingen wijzen er op dat ondanks het enorme aanbod van drinkwater veel van onze zogenaamde beschavingsziektes te maken hebben met onvoldoend zuivere drinkwaterkwaliteit. De onoverzichtelijke hoeveelheid industrieel geproduceerde soorten water met verschillende samenstellingen maken meer en meer mensen die op zoek zijn naar gezond drinkwater onzeker. Met dit in het achterhoofd doet Aqua living® haar onderzoeken en ontwikkelt de producten.

De milieuvriendelijke Spring-time waterreinigingsapparaten hebben voor haar buitengewoon goede drinkwaterkwaliteit de natuur als voorbeeld. Zuiver, fris en licht gemineraliseerd water zorgt al duizenden jaren voor de optimale verzorging van het menselijke lichaam. Juist deze eigenschappen maken het spring-time® water tot één van de gezondste waters ûberhaupt.

Spring Time H2 Water

WATER HERBOREN

De natuur terug in uw drinkwater

Na de filtratie gaat het er om uw drinkwater weer nieuw leven in te blazen. Milieuvervuiling, chemische waterbewerking in de waterzuiveringsinstallaties, de hoge druk, de rechte waterleidingbuizen met rechte hoeken en de in zijn geheel onnatuurlijke behandeling van leidingwater verstoren de innerlijke structuur, de “levende” structuur, in hoge mate.

Het goede nieuws is dat water zich laat reanimeren. Aqua living® bestudeert al meer dan twintig jaar de natuur van water en is er in geslaagd de natuureigen technieken te integreren. In de spring time® waterbewerkingsapparaten zijn de volgende renatureringsstappen aangebracht die in hun unieke combinatie de zuiverheid, vitaliteit, het natuurlijke karakter en de buitengewoon goede smaak mogelijk maakt.

Spring Time H2 Water
Line-up van Aqualiving Springtime H2

Aqualiving® Spring-Time H2 Premium

Net zo eenvoudig te bedienen als een koffiezetapparaat

Aqualiving Spring-Time H2 met uitleg

Nu vraagt u zich misschien af of het moeilijk is om met deze complexe technologie van de Spring-Time om te gaan. Integendeel! Ons credo is: de technologie kan ingewikkeld zijn, de toepassing moet eenvoudig zijn. Hoewel we met sommige van onze technische innovaties zelfs marktleiders zijn, kan de bediening van onze apparaten niet intuïtiever of eenvoudiger. Iemand die ooit een koffiezetapparaat heeft gebruikt, kan alle spring-time apparaten gemakkelijk bedienen.

U heeft geen specialist of een handig familielid nodig om van vers geperst water in biologische kwaliteit te genieten, vanaf nu en voor vele jaren. Zelfs het onderhoud en de halfjaarlijkse vervanging van het voorfilter is kinderspel en kan zonder gereedschap worden uitgevoerd.

Bekijk onze Aqua Living® waterfilters in onze webshop!

Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op!

Scroll naar boven