Over ons

Bedankt voor je interesse in onze producten.

Marcel en Helma Luijendijk

Marcel en Helma Luijendijk

Eigenaren
Water & Lucht Experts

Toen Marcel nog magnetiseur was, gaf hij zijn cliënten na een behandeling altijd een glas water. Eén van zijn cliënten maakte in 2001 Marcel erop attent dat niet al het kraan- en flessenwater echt gezond is. Hij is zich hier toen in gaan verdiepen en nog in hetzelfde jaar is Marcel, samen met zijn vrouw Helma, begonnen met het importeren van waterfiltersystemen uit Zuid-Korea, onder de naam Tradeline. Dit doen Marcel en Helma nog steeds tot op de dag van vandaag!

In januari 2017 hebben de twee ondernemers BK Wholesale BV overgenomen met het merk AQV-Systems. AQV-Systems biedt dezelfde hoogwaardige waterfiltersystemen, welke Tradeline al jaren importeert. Naast het filteren − mineraliseren, vitaliseren en alkaliseren de filtersystemen het water.

Sinds september 2019 is dochter Luka ook werkzaam bij Marcel en Helma, waardoor het nu echt een familiebedrijf is geworden!

Luka en haar maatje Fientje zijn onafscheidelijk van elkaar.
Waar Luka gaat, gaat Fientje.

Op het werk houdt ze zich hoofdzakelijk bezig met de marketing en sales. Daarnaast pakt ze dagelijks ook een groot deel van de administratie en het klantcontact op. Van alles wat eigenlijk! Buiten werktijd is Luka bijna iedere dag op de hei of in het bos te vinden met, je raadt het al, Fientje.

Luka en Fientje

Luka Knoop

Marketing & Sales

Bekijk onze ruime sortering waterfilters in onze webshop!

Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op!

Scroll naar boven