Update 3 maart 2022.

Beste klant,

Bedankt voor je interesse in onze waterfilters.

Zoals je hebt kunnen lezen is het product waar je interesse in hebt op dit moment niet op voorraad. 

Dat komt niet door een tekort aan grondstoffen of onderdelen in Zuid-Korea. Ook de schepen met onze containers aan boord vertrekken volgens schema.

Wij produceren en importeren onze producten al meer dan 20 jaar. De vraag naar onze waterfilters, waarmee ook regen- en slootwater gefilterd kan worden, is de afgelopen maanden enorm toegenomen.

De capaciteit van de glasblazer die voor ons de tanks met de mond blaast is  beperkt. We zijn ondertussen een samenwerking aangegaan met een 2e glasblazer om de productie te verhogen.

Verder hebben we te maken met het grote aantal schepen wat gelost moet worden in Rotterdam. Schepen moeten soms weken wachten voordat ze gelost kunnen worden.

In onze webshop vermelden we de geschatte datum waarop de container, waar jouw product in zit, in Rotterdam zal worden gelost. Het lossen duurt gemiddeld 3 dagen.

Daarna moet de container naar het fulfilmentbedrijf gebracht worden, die voor ons de bestellingen verstuurt. Daar wordt de container gelost en verder verwerkt voor verzending.

Bij een vorige container heeft de douane besloten om onze container te scannen. Hierdoor kon de container pas 10 dagen later naar het fulfilmentbedrijf worden gebracht.

Dit zijn verschillende oorzaken waardoor jouw bestelling een verdere vertraging op kan lopen. Dit kan niet worden voorspeld.

Zonder extra vertraging zal jouw bestelling 2 tot 3 weken na het lossen van de container worden verstuurd.

Zodra jouw bestelling bij ons fulfilmentbedrijf is afgeleverd krijg je van ons informatie over de te verwachten verzenddatum.

Via onderstaande links kun je aankomstdatums van de schepen vinden.

De datum is de verwachte datum waarop het schip wordt gelost. Op de planning van de terminal kun je deze datums terugvinden.

HMM Stockholm – eind april 2022 

Planning container terminal (vermeld in de zoekbalk de naam van het schip) nog niet bekend.

Scroll naar boven